Modele de vopsit par

February 19, 2019 at 5:27 am

18. Ouă cu modèle géométrique: Pictează ouăle cu figuri geometrice. 14. Ouă Star Wars: Forţa fie cu oul! Ideea e să pictezi fiecare ou de Paşte cu mascotele Star Wars. Tehnologia MOS se dezvoltă grație unei selecții a spectrului de frecvență lucrând cu o prévisualisées a ponctului mediu de uscare datorită unui circuit Electronic ce permite folosirea unei frecvente adecvată uscării lemnului Giardina, a introdus cu succes și a brevetat sistemul de microunde MOS® pentru uscarea vopselelor PE bază de apă. Tehnologia MOS este cel mai économique mod de uscare a lacurilor și a adezivilor pe orice astuce de matériel: lemn, plastic, Metal Atât PE Piese netede 2D Cât și PE Piese 3D. 7: Ouă haioase: cu puţină imaginaţie puteţi da viaţă banalului ou de Paşte. Le faceţi ochişori, guriţe pişichere, ochi cu Gene Lungi. 10. Ouă cu efect de ombre: Dacă tot este la modĂ trendul “ombre” avem şi Două idei de ouă vopsite în stilul acesta.

Prima presupune că în coşul de ouă de Paşte să creaţi efectul de ombre, Adia să aveţi ouă de aceeaşi culoare Dar la intensitate diferită. Această se obţine Dacă lăsaţi ouăle în culoare pentru perioade diferite de timp. La finisarea pigmentată se pot folosi produse Dual-Cure, adică produse Care au o uscare combinată UV + uscare chimică. Astfel de produse se amestecă cu întăritori iar în momentul în Care TREC prin dreptul lămpilor uscarea are Loc superficiel, dar nu și în profunzimea stratului. Procesul de intărire a peliculei este continuat si după ce obiectele IES de Sub Lampi datorită catalizatorului adăugat. Este nevoie de acest lucru pentru că, din cauza pigmentului, radiația UV nu poate străbate pelicula pentru a o întări instanteu. Uscarea superficială instantee la trecerea prin dreptul lămpilor face ca pelicula sa nu mai prindă Praful DIN atmosferă atunci Când este pusă PE Rastel pentru uscarea totală, calitatea peliculei crescând astfel (mai ales în cazul peliculelor lucioase). Roboții au mai multe capete de pulverizare Care aplică materialul printr-o mișcare de rotație sau una de “înainte-înapoi” perpendiculaire PE piesă. Spațiul unde are Loc pulverizarea este capsulat și nu Sitiera pierderi de Material în afara incintei de lucru. Roboții au în dotare fotocelule Care détermină pornirea pulverizării în momentul în Care PIESA ajunge în Raza de acțiune a capetelor de pulverizare și o oprește atunci Când PIESA IESE Din acest Câmp, reducând astfel pierderile.

Masini si instalatii destinate lacuirii si vopsirii lemnului, functie de tipul de mobilier, precum si functie de tipul de Material folosit in foncție de Modul cum are Loc formarea peliculei, uscarea este de 3 feluri: Uscare Fizică – produsele se usucă ca urmare a évaporării solventului. După uscare, aceste materiale pot fi din nou dizolvate în același solvant (proces reversibil).